Matties4Life Run 2018

M4life5-640x427

Een wedstrijd hardlopen zonder eerst uren in de auto te zitten? Zonder lastige heuveltjes of drassige bospaden? Zonder afspraken te hoeven verzetten? Zonder opdringerige lopers die je aan alle kanten voorbij haasten? En nog een prachtige medaille op de koop toe? Dat is mogelijk met de Matties4Life Run. Jij start, loopt en finisht wáár je wilt, hoe laat je wilt en met wie je wilt!

Wanneer?

In het weekend van 16-17-18 maart organiseert Team 125 ‘Matties 4 Life’ voor de derde maal de Matties4Life Run. Het hardloopevenement waarbij je eigen voordeur de start- en finishlijn kan zijn. Je loopt in dit weekend op een tijdstip dat jou het beste uitkomt en je bepaalt zelf het parcours.

Onderdelen

  • Hardlopen 5 en 10 km
  • Wandelen 5 en 10 km
  • Kidsrun 1 en 2 km

Kosten

  • Volwassenen €7,50 bij voorinschrijving tot 5 maart; €8,50 bij na inschrijving
  • Kinderen €5,00 bij voorinschrijving tot 5 maart; €6,00 bij na inschrijving

Hoe?

In het weekend van 16 tot en met 18 maart ren of wandel je jouw Matties4Life Run. Na afloop mail je je bewijs (bijvoorbeeld Strave, Runkeeper, Garmin of een foto van de klok) naar Matties4Liferun@team125matties4life.nl. Het liefst natuurlijk met een leuke (ludieke) actiefoto. Wij nemen vervolgens je tijd op in de uitslag en zorgen dat je je welverdiende medaille ontvangt.  Wandelaars hoeven geen tijd door te geven voor een uitslagenlijst, maar hun naam wordt uiteraard wel vermeld op onze website. Speciaal voor de kinderen is er ook een keuze tussen een afstand van 1 kilometer (t/m 10 jaar) of 2 kilometer (8 t/m 12 jaar). Kinderen betalen 5 euro inschrijfgeld. (na 5 maart 6 euro)

Betaling

Het inschrijfgeld maak je over naar rekening NL23INGB0692212655 ten name van Roparunteam Matties4life o.v.v Matties4Life Run en je naam.

Inschrijven

Inschrijven kan via de onderstaande inschrijfknop. Mocht dit niet lukken dan kun je altijd een mail naar Matties4LifeRun@team125matties4life.nl sturen. Vermeld dan in de mail je naam, adres en de afstand die je gaat lopen.

Inschrijfbutton Run

 

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

flyer1