Roparun donatiemodule

De Stichting Roparun heeft een donatiemodule waardoor het geld dat u stort direct ten goede komt aan Stichting Roparun. U kunt dit doen op naam van een team of deelnemer. U donatie wordt dan voor hen meegeteld en het is tevens een geweldige stimulans voor dit team of deze deelnemer. Bijkomend voordeel is dat de donatie hierdoor voor de donateur aftrekbaar is van de belasting aangezien hij rechtstreeks wordt gedaan aan Stichting Roparun. (Stichting Roparun staat geregistreerd als ANBI)

Hoe werkt het? Kik op de rode donatie knop aan de rechterkant van onze website.  Kies bij het veld “Op naam van deelnemer” voor: 1.  Donatie aan het gehele team of, 2. Voor een bepaald teamlid

Bij het veld donatiebedrag vult de donateur het bedrag in (bij handmatige overboeking minimaal 5 euro, bij IDEAL minimaal 10 euro i.v.m. de kosten). Bij het veld “Naam donateur” vult de donateur zijn of haar naam in. Indien het vakje voor “Naam niet publiceren op website” wordt aangevinkt, dan wordt de naam van de donateur niet gepubliceerd op de teampagina maar dan komt daar te staan “Anoniem”. Bij het veld “Woonplaats” vult de donateur zijn of haar woonplaats in. Bij het veld “e-mailadres” vult de donateur zijn of haar emailadres in (het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het verzenden van emails m.b.t. de status van de betaling en wordt vanzelfsprekend niet aan derden verstrekt). Bij “Betaalwijze” maakt de donateur een keuze voor “Betalen met IDEAL” of “Handmatig overboeken”.  Klik op de button “Volgende (controleer gegevens)” en volg de verdere aanwijzingen op het scherm.

We danken u voor uw donatie

Donatiemodule