Live Blog

Tijdens Pinksterweekend gaan we weer een prachtige route afleggen. We mogen weer internationaal en zullen starten in het noorden van Frankrijk op het circuit van Clastres. De finish is uiteraard weer op de Coolsingel in Rotterdam. We houden in onderstaande live blog jullie op de hoogte. Kijk onderaan het live blog voor ons verwachte schema. We zullen in het blog afwijkingen vermelden qua tijd op dat schema.

Matties4Life Live Blog

15:30 Matties4Life zijn gefinished

10:45 Team A is over de Haringvlietbrug. We verwachten tussen 12.15 en 12.45 bij Schep in Oud-Beijerland te zijn. Vandaar uit gaan we dan naar OBL centrum.

6:15 Team A is vertrokken naar Numansdorp. We doen deze etappe compleet Run Bike. We lopen 25 minuten voor op het schema.

5:45 Team B is aangekomen in Bergen op Zoom. Een complete nacht etappe met leuke doorkomsten en ook veel leuke teams. Voorsprong op het schema 55 minuten.

00:30 Team A heeft de etappe volbracht. Met daarin de leuke doorkomst in Dongen. Zij mogen nu gaan slapen. Team B gaat de nacht in met mooie doorkomsten in het Brabantse land. We lopen inmiddels 10 minuten achter op schema.

18:15 De teams komen elkaar in Strijbeek tegen voor de teamwissel. Team B heeft moeten schuilen in het busje voor stortbuien, hagel en onweer. Maar we lopen nog steeds voor op schema; 50 minuten.

14:15 Team A is Antwerpen doorgekomen. Veel stoplichten, niet fijn als loper en fietser natuurlijk. Team B is nu op weg naar de Nederlandse grens. We lopen 30 minuten voor op schema.

9:15 Doorkomst Zele is voorbij. Team A is onderweg naar Brasschaat en dat betekend ook dat Antwerpen aangedaan zal worden. We lopen een uur voor op schema

8:45 Team B komt aan bij Zele. De nachtetappe zit er op.

3:45 uur De muur is bedwongen. Team A heeft zijn 2e etappe erop zitten. We lopen 45 minuten voor op het schema. Op naar Zele

22:00 Team B heeft haar eerste etappe erop zitten. Team A is op weg naar de Belgische grens en daarna naar Geraardsbergen (van die muur). We lopen nu 1 uur voor op achema.

17:10 Team A finisht hun eerste etappe. We lopen 20 minuten voor op schema. Team B is vertrokken voor hun etappe door Frankrijk.

12:05 Peter is vertrokken. Onze Roparun is begonnen.

Doneren kan nog steeds via: https://www.roparun.nl/teams/matties4life/donate

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.