Sponsoring

Geachte heer/mevrouw,

Mag ik ons even voorstellen:
Wij zijn een vrienden/loopgroep die al een aantal jaren met elkaar hard loopt.
Voor het vierde achtereenvolgende jaar zullen wij mee doen aan alweer de 28e editie van de Roparun, als Team 125 Matties4Life.

Wat is de Roparun?
De Roparun is een estafetteloop van 530 kilometer waarbij mensen, in teamverband een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Het motto van de Roparun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Het doel
Het doel van de Stichting Roparun is de kwaliteit van leven voor mensen met kanker te verhogen. Roparun richt zich met name op de palliatieve zorg. Dit doet Roparun door organisaties van materialen te voorzien, zoals het leveren van hoofdhuidkoelers aan ziekenhuizen en inventaris aan hospices. Maar ook pruiken, workshops en zelfs vakanties voor kankerpatiënten in speciaal daarvoor ingerichte vakantiebungalows.

Hulp
Het doel van Team 125 “Matties4Life” is om een zo groot mogelijk bedrag te kunnen overhandigen aan de stichting Roparun. In Nederland krijgt een op de drie mensen met deze verschrikkelijke ziekte te maken. Wij zouden het fantastisch vinden om op deze manier een steentje te kunnen bijdragen om de kwaliteit van het leven van deze patiënten te vergroten.
Maar dat kunnen wij niet alleen, daarvoor hebben we hulp nodig, veel hulp. Vandaar deze brief aan u.
Wij zijn op zoek naar sponsors, er komt namelijk veel kijken bij deelname aan de Roparun.
Sponsoring kan in de vorm van een financiële bijdrage waarvoor we ook een factuur kunnen aanleveren, maar ook in de vorm van materialen, zo hebben we vervoer nodig (busjes en fietsen), eten en drinken voor onderweg, kleding etc..

En wat levert het u als sponsor op?
Wij hebben inmiddels een prachtige Facebookpagina met een ruime 1000 volgers, een website waar de hele “Road to Paris” wordt verslagen en waarmee we iedereen op de hoogte houden van onze vorderingen.
In ruil voor uw sponsoring krijgt u natuurlijk een mooie plaats op onze website en krijgt u ruimte om u zelf te presenteren op onze Facebookpagina.
Maar denk ook aan de hele Roparun zelf, wij kunnen uw bedrijfslogo gedurende de vele doorkomsten in de dorpen van Parijs naar Rotterdam goed zichtbaar dragen.
U krijgt tevens een plaats op de banner die we over de finish dragen op de Coolsingel. En uiteraard een hoop dankbare patiënten.

Onze vraag aan u is “Waarmee zou u ons kunnen helpen?” Met vriendelijke groet,
Team125 “Matties4Life”

Heeft u interesse om ons te sponsoren, neem dan contact met ons op via info@team125matties4life.nl