Huishoudelijk reglement Matties4Life Skate event

1Huishoudelijk Reglement betreffende het grote Matties4life Skate event

De start en finish zijn bij atletiek vereniging AV Spirit op de Kikkershoek aan de Langeweg 14, 3262 te Oud-Beijerland.

U kunt gratis de auto parkeren op de aangrenzende parkeerplaats, alleen in de daarvoor bestemde vakken. (maak ook gebruik van de ruime starttijd bij de toertochten, zodat we een goede spreiding krijgen op het parcours)

Meldt u zich deze zondagochtend 19 Mei eerst aan bij de registratie balie in de kantine van AV Spirit, alvorens u gaat beginnen op het skate parcours, u krijgt hier evt. ook nog de laatste informatie die mogelijk nodig is voor op de route, en u wordt direct onder uw unieke nummer geregistreerd.

Doordat het een skate toertocht is en geen wedstrijd, zal u worden tegengehouden door verkeersregelaars bij een weg overgang of rotonde totdat het verkeer een voor u veilige overgang toe laat.

Houdt u aan de verkeersregels, daar u op de openbare weg aan het skaten bent, het parcours gaat onbeheerd over veel km fietspaden, maar ook door de polder via prachtige geasfalteerde landweggetjes. (houd goed rechts op de fietspaden, want er zijn ook mede weggebruikers, zoals fietsers en wandelaars aanwezig !)

Respecteer ten allertijden aanwijzingen die u krijgt van verkeersregelaars die bij diverse kruisingen / rotondes / parkeerplaats staan, behorende bij onze organisatie in een reflecterend hesje ! (zoals onder vergunning voorgeschreven)

Voor inschrijving loopt tot en met zondag 12 mei. Na 12 mei kun je je nog wel online inschrijven maar zullen de kosten iets hoger zijn en is het op basis van beschikbaarheid. Er is een maximaal aantal van 500 skate plaatsen te vergeven.

Indien dit Skate event wordt afgelast door te slecht weer op 19 mei, zal er spoedig een nieuwe datum worden overlegd met de gemeente voor later in het voorjaar, indien u niet op deze nieuwe datum kan mee skaten om wat voor reden dan ook, wordt er geen geld geretourneerd aan u, vanwege het Goede doel van de Roparun waar we het allemaal voor doen ! (houd u allen rond 19 mei onze website en Facebookpagina goed in de gaten)

Persoonlijke beschermmiddelen kunnen wij ten zeerste aanbevelen op de openbare weg, doch zijn niet verplicht bij dit soort straat evenementen, we zien jammer genoeg wel vaak onnodig letsel ontstaan, en voorkomen is nog altijd beter dan genezen !

Meedoen aan dit Skate Event is ten aller tijde op eigen risico, de organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan materiaal en of letselschade !

De vergunning van de gemeente laat 500 deelnemers toe, dus bij dit aantal deelnemers zal de inschrijving direct sluiten, om overschrijding van de vergunning te voorkomen !

Probeer persoonlijk afval te vermijden op en rond het parcours ! (artikel waterschap Hollandse Delta, beheerder van de polderwegen)

Team 125 Matties4Life zal foto’s van het evenement plaatsen op hun website, Facebook en Instagram. Met het accepteren van het huishoudelijk reglement gaat u hiermee akkoord tenzij anders aan gegeven op het inschrijfformulier.