Nachttraining

In de nacht van 15 op 16 april heeft het team de nachttraining gedaan ter voorbereiding op de Roparun die over een kleine maand gaat plaatsvinden. Om 23.00 uur werd er met auto’s vertrokken naar Ossendrecht. Daar werd om kwart over 1 het startsein gegeven voor de toch richting Oud-Beijerland. In twee groepen werd er door de donkere Brabantse land gelopen. Bergen op Zoom, Halsteren en Kladde werden aangedaan. In Numansdorp stond het ontbijt al klaar bij Rutger en Marieke, geweldig en dank jullie wel! Tevens werden alle lopers hier gemasseerd door ons verzorgingsteam. In de nieuwe shirts werd er groepsfoto gemaakt en toen gingen de team weer op weg voor het laatste stukje naar Oud-Beijerland. Ook nog een extra dank je wel aan Patrick die als chauffeur ons deze nacht heeft geholpen.

Natuurlijk zijn er deze training ook weer vele foto’s gemaakt. Klik op de foto om naar het fotoalbum te gaan.

IMG_1204

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.