Nieuwe teamcaptain

img_2262

Met trots delen we mee dat voor de Roparun 2017 we een nieuwe teamcaptain hebben. We hebben Wilma van der Velden bereidt gevonden deze taak voor de komende editie op zich te nemen. Zij neemt hiermee het stokje over van Astrid Hueting. Astrid blijft wel lid van ons Roparunteam en zal voor de komende editie de catering voor haar rekening nemen. Wilma was er ook in 2016 bij, toen in de functie van teamleider verzorging.

John van der Velden (lopers), Aad Bisschop (chauffeurs) en Cees Assman (sponsoring) behouden hun functie in het kernteam. Marco Vroegindeweij blijft de social media en website voor zijn rekening nemen, daarnaast gaat hij ook het penningmeesterschap doen.

Nieuw in het kernteam zijn Saskia Graus en Liset Visser. Saskia gaat de acties coördineren. Liset gaat zowel het team fietsers als het team verzorging aansturen.

Hou onze website en social media de komende weken goed in de gaten want we zullen binnenkort ook het team voor de Roparun 2017 bekend gaan maken.

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.