Tuinconcert Lisanne Spaander

DSC_4883

Op zondag 21 mei hadden we een hele speciale gast bij ons tuin(huiskamer)concert. Lisanne Spaander kwam vanmiddag haar verhaal vertellen en haar liedjes zingen. Een middag met een lach en een traan. Met een brok in de keel maar ook een van hoop. Dank je wel lieve Lisanne voor deze mooie en ontroerende middag. We zullen jouw verhaal en die van mensen uit onze omgeving meenemen tijdens onze Roparun. En wat is het bijzonder dat jij erbij bent tijdens de doortocht in Oud-Beijerland. We kijken er nu al naar uit

#Iedereenisvandewereldendewereldisvaniedereen

Voor meer foto’s klik op onderstaande foto

DSC_4920

Filmpjes van dit concert zijn te vinden via ons youtube kanaal. Klik op de foto om naar ons youtube kanaal te gaan.

DSC_4890

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.