Mega opbrengst Roparun Radio Marathon

Drie dagen plaatjes draaien, drie dagen leuke acties, drie dagen veel enthousiasme van de vele voorbijgangers en een fantastische locatie bij van der Ham Optometristen. Wat een gastvrijheid van deze geweldige winkel en haar personeel. Dat was Roparun Radio Marathon. Wat was het geweldig en dat allemaal voor de Stichting Roparun.

We mogen met trots vertellen dat we een super opbrengst hebben. Maar liefst €13.500,00 hebben we opgehaald voor het goede doel.

Dit hadden we met z’n allen toch niet kunnen vermoeden toen we met de actie begonnen.

Wij willen iedereen danken die is langsgekomen, heeft gedoneerd of plaatjes aangevraagd. Dank aan onze cateraars Sandra en Heidi voor het heerlijke avondeten. Dank aan onze Matties en anderen die ons hebben geholpen bij deze actie. In het bijzonder dank aan het presentatie duo en initiatiefnemers Fred en Norbert, technicus Sem, download koning Jimmy en penningmeester Marco.

Natuurlijk danken wij ook alle adverteerders en nogmaals in het bijzonder van der Ham: heel erg bedankt!

Wat ons betreft: tot volgend jaar!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.