Plus Hans Bogaerts Mijnsheerenland: Sponsoractie

Sponsoractie winkel - Webbanner - Sponsoractie (1)

Net als vorig jaar doen we ook dit jaar weer mee met de actie bij Plus Hans Bogaerts in Mijnsheerenland. In de mooie winkel van Hans krijgt u bij elke tien euro aan boodschappen een voucher ter waarde van 1 sponsorpunt. Deze voucher kunt u inscannen op de speciale actieterminal, je kunt hier het doel kiezen aan wie je het punt gunt. Wij hopen natuurlijk voor onze mooie Roparundoel. Net als vorig jaar zullen we ook een aantal keer met speciale acties in de winkel te vinden zijn.

IMG_7026  IMG_6291

Kijk op onderstaande flyer voor meer informatie. Komt u ook uw boodschappen doen in Mijnsheerenland, denk dan aan ons.

Sponsoractie winkel - A5 Flyer - Sponsoractie  WhatsApp Image 2018-09-06 at 20.47.16

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.