Sint en Piet actie

IMG_6285

Sinterklaas is bijna weer in het land en wat is dan leuker om tijdens de Sintviering van 1, 2, 3, 4 of 5 december* twee Pieten of Sinterklaas met één Piet in uw huis te ontvangen? We nemen zelf strooigoed mee en kunnen de cadeautjes voor u mee naar binnen nemen. Als u denkt dat uw kind(eren) het leuk vinden, kunnen we ook nog liedjes met ze zingen of we kunnen iets vertellen over uw kind.

Als u ons boekt, steunt u daarmee meteen het doel de Roparun, waar wij, team 125 Matties4life uit Oud-Beijerland aan gaan deelnemen. Wij zetten ons in om geld op te halen voor mensen met kanker, onder andere voor het maken van pruiken of het organiseren van een kinderdag voor kinderen met kanker.

Van tevoren bespreken we wat voor u en uw kind het fijnst is en/of we ergens rekening mee moeten houden bijvoorbeeld of we aanbellen of kloppen op de deur, het strooigoed in de huiskamer gooien of alleen in het handje van uw kind geven. We vinden het belangrijk dat u en uw kind een fijne Sintviering heeft!

Het tarief voor een half uur met twee pieten is €29,50. Het tarief voor een bezoek van maximaal een half uur met Sinterklaas en één piet is €52,50. Wij komen graag in huiskamers in Oud-Beijerland of omstreken. Bezoeken buiten Oud-Beijerland is geen probleem, dan vragen wij wel een kleine bijdrage voor de kilometervergoeding. Dat wordt nader overeengekomen. De gehele opbrengst van onze actie zal ten goede komen aan het Roparunteam 125 Matties4life.

Dus mail naar SintenPiet@team125matties4life.nl

* in overleg behoren ook andere data tot de mogelijkheden

Flyer Sint en Piet 2018

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.